Brouw je eigen bier: De Keukenbrouwerij

In Loker startte Olivier Verledens brouwatelier De Keukenbrouwerij. Hij richt workshops bierbrouwen
in voor groepen van 5 tot 8 personen: een ‘all-in’ concept, enig in België.

Als deelnemer doorloop je het hele brouwproces: schroten, maischen en koken. Je maakt kennis
met de verschillende ingrediënten en de gebruikte materialen. Ook proeven is een belangrijk onderdeel
van de workshop. Je ervaart de verschillende bierstijlen van enkele West-Vlaamse brouwerijen.
Een gevulde koelkast met lekkere West-Vlaamse bieren staat voor je klaar.
Er is ook een maaltijd inbegrepen.
Smakelijk en proost!


Max. 12 pers. – min. 5 pers.
Duur: 5 uur
Inbegrepen:
- alle ingrediënten
- begeleiding
- 3 degustaties West-Vlaamse bieren
- een farm to fork-maaltijd (lokale producten)
- 3 flessen van 75cl eigen gebrouwen bier met
gepersonaliseerd etiket

Locatie: brouwatelier De Keukenbrouwerij
Bier moet ter plaatse 2 weken vergisten. Ophalen kan pas achteraf.
Reservatie min. 10 dagen op voorhand.
Voorlopig enkel op vrijdag en zaterdag.

Prijzen

Prijs € 75,00

Afbeeldingen